Sindeon

Gyűrűk Ura mondavilágára épülő lovagi kalandtáborok, kreatív közösség 8-18 éves korig és afelett is. Táboraink alatt az ország legszebb helyeit változtatjuk egy mesés birodalommá, ahol Sindeon királyságának lovagjai, varázslói és nemesei küzdenek egymással vagy félelmetes mágikus ellenfelekkel.


Üdvözlet Vándor, örvendünk hogy rátaláltál oldalunkra. Nézz körül, itt biztosan mindent megtalálsz! Képeket, leírásokat korábban szervezett programjainkról, aktuálisan szerveződő eseményeinket, és ha még maradt volna kérdésed, elérhetőségeinket is.

Ha inkább megnéznéd hogy hogyan is néz ki ez a valóságban, csak kattints a lejátszás gombra és tekints meg bemutatkozó filmünket!

Mi vár rád Sindeonban?

Epikus, sok éven átívelő történetek, ahol azzá válhatsz amivé szeretnél! Minden programunkon folyamatos játék, mely során keresztül-kasul bebarangolhatod és elfoglalhatod a Birodalom területeit. Csak rajtad múlik hogy mivé válsz, Te leszel a Birodalom uralkodója, hősies lovag vagy varázsló. Egyedi készítésű, gyönyörűen kidolgozott jelmezek, (fa)kardok és páncélok, melyeket seniorjaink készítenek a programjainkra.

2001 óta minden nyáron, augusztus első két hetében szervezzük leghosszabb programunkat, melyet általában az azóta eltelt éveknek megfelelő Birodalmi évként nevezünk.

Iskolai szünetek és nemzeti ünnepek környékén 2-5 napos kistáborokat is szervezünk, hiszen ki bírná ki egy teljes évig Sindeon nélkül?

A táborok mellett aktív közösségi programok: mozi, társasjátékozás, fagyizás is vár benneteket azokkal, akikkel vállvetve küzdötök együtt (vagy egymás ellen) Sindeonban!

A szabályrendszerről szóló oldalunkat érdemes alaposan átböngészni. Szó esik benne a tábor rendjéről és szokásairól, és természetesen magának a játéknak a rendszeréről.

Régi programjaink képei, történetei és részletei a táborok oldalon találhatóak, ahol akár tábor típus alapján (nyári, téli) válogathattok.

Ha megtetszett amit láttál és olvastál, nincs más teendőd, mint az aktualitások oldalon vagy a facebookon kikeresni a következő programot amire ellátogatnál, majd felvenni velünk a kapcsolatot!

Loading