Egy kis visszaemlékezés

A 14. Birodalmi év végén - így a 15. év kezdetén is - I. Menadan császár az uralkodó, csupa hölgy Őrzőjével körülvéve

Blog


15. Birodalmi év nyári tábor

Időpont

Kezdés: 2015. augusztus 2. vasárnap

Tábor vége: 2015. augusztus 14. péntek

Részletek

Kedvezményes befizetési határidő: 2015. május 15.

A fenti dátumnál később is van lehetőség jelentkezni, de kérjük ez esetben személyesen vegyék fel a kapcsolatot a szervezőkkel!

A jelentkezettek a tábor megkezdése előtt 1 héttel részletes levelet kapnak, mely tartalmazza majd a további részleteket.

Tábor kezdete: 16:00

Tábor vége: 20:00

Helyszín

Nagykovácsi

Sztrilich Pál Cserkészpark

Részletek

Létszám limit: 50 fő. Lefoglalt helynek csak az számít, aki befizette az előleget!

Életkor limit: 8 éves kortól. Csatlakozni kívánó felnőttek kérjük vegyék fel a kapcsolatot a szervezőkkel, a lehetőségekről egyeztetni! 

Szállás, étkezés: napi háromszori étkezés, saját szakácsnőnk által készített ételekkel. A szállás teljesen összkomfortos, turistaház jellegű szobákkal (6-8 fős elhelyezésben, nem koedukáltan).

Ár

64.000 Ft (59.000 Ft)

Első részlet: 20.000 Ft 

Részletek

Mi van az árban: szállás, étkezés, programok, jelmezek. Zsebpénzt nem kell hozni.

Mi nincs az árban: utazás (minden táborozónak más)

Közös utazást nem szervezünk, a helyszín BKV-val megközelíthető.

Az első részlet időben történő befizetése esetén kedvezményes, 59.000 Ft a tábordíj. Az első részletet jelentkezéskor, a fennmaradó összeget a helyszínen készpénzben, vagy a tábor megkezdése előtt megérkező utalással lehet rendezni.

Sindeon Egyesület

OTP 11707000-20003249

Régi táborozóink a szokásos kapcsolatfelvételi módon (facebookon, emailben, telefonon, személyesen) jelezzék minél előbb érkezésüket!

Új táborozóinkat is várjuk szeretettel, kérjük töltsék ki az alábbiakban elérhető jelentkezési lapot.

Jelentkezések

Maximum létszám 50fő
Eddigi jelentkezések 42fő

A fenti információk részletesen

Section

A kéthetes tábor normál díja 64.000 Ft (~5.300 Ft/nap), melyből különböző kedvezmények vehetőek igénybe.

Elsőként, mit is tartalmaz az ár? 

– szállás nem koedukált ifjúsági szálláson – emeletes ágyak, 6-8 fős szobák, a házakban fiú és lány fürdőszobákkal.

– teljeskörű étkezés, reggeli, ebéd, vacsora, gyümölcs, innivaló, stb.

– a tábor programja, annak minden kellékével együtt: mi biztosítunk jelmezt, páncélt, kardot, Neked semmit nem kell hozni (kivéve egy saját derekadra jó méretű övet).

– mindent amire csak szükséged lesz két hétig! A környéken nincs bolt, és a tábort amúgy sem hagyjuk el a civilizáció felé, így zsebpénzt sem kell hozni.

Mit nem tartalmaz az ár?

– helyszínre utazást, hiszen ez vidékről, sok esetben külföldről érkező táborozóink számára teljesen más. Budapestieknek egyszerű, a hely BKV-val megközelíthető.

Befizetési határidők

A tábordíj első részlete 20.000 Ft, melyet június 15-ig kérünk befizetni. A táborra jelentkezés ezen összeg befizetésével válik véglegessé. A fennmaradó összeget a tábor megkezdéséig utalással, vagy a helyszínen készpénzben kérjük rendezni.

Kedvezmények

2015. június 15-ig befizetett első részlet esetén a tábordíj 59.000 Ft (~4900 Ft/nap)

Testvérek esetében minden testvér után 5% kedvezményt adunk a teljes tábordíjból (két testvér esetén 5%, három testvér esetén 10%) –

Amennyiben terjeszted táborunk hírét, és ajánlásodra jelentkezik új táborozó (megjelölve, hogy Te ajánlottad), a beszervező táborozó 5% kedvezményt kap minden újonnan hozott ember után.

A kedvezményeket a tábordíj utolsó részletéből vonjuk, az első részlet minden esetben 20.000 Ft!

Befizetési módok

Készpénzben a szervezőknek személyesen vagy a Sindeon Egyesület számlaszámára utalva (OTP 11707000-20003249).

Helyszín, Szállás, Megközelítés

A helyről

Nagykovácsi – Adyliget mellett, az erdő közepén (2 km-re a legközelebbi lakott területtől) helyezkedik el a Sztrilich Pál Cserkészpark. A 12 hektáros, körbekerített parknál ideálisabb helyszínt el sem lehet képzelni. A szállásul szolgáló 4 épület a parkban elszórtan helyezkedik el, melyek között erdősávok, hidakkal összekötött patakmedrek, mezők kapnak helyet. A közösségi tér egy hatalmas pajta; mellette nyári konyha és étkező.

Megközelíthetőség

A tábor szervezői a helyszínen várják a táborozókat, közös utazást nem szervezünk.

Az odajutás módja tömegközlekedéssel: A 61-es villamossal a Hűvösvölgyi végállomásig kell utazni (a Móricz Zsigmond körtérről indul, megáll a Déli pályaudvarnál, a Széll Kálmán téren). Innen a 63-as busszal kell 6 megállót (6 percet) utazni Adyliget megállóhelyig; innen 2 km séta a Cserkészpark (természetesen egyeztetés esetén kocsival kigurulunk az érkezőkért).

Autóval érkezőknek:

GPS koordináták: 47.542364, 18.912603

A helyszín címét nem, csak koordinátáit tudjuk megadni, de elmondani is egyszerű a megközelítés: Nagykovácsi felé haladva, Adyliget első utcája a Feketefej utca. Mind a Cserkészpark, mind a Petneházy Lovarda ki van plakátolva, ezt kell követni. A lovarda után az erdészeti magánúton jobbra kanyarodva, 2 km aszfaltos úton közelíthető meg a park.

Szállás

A házak tipikus ifjúsági szállás jellegűek: 6-8 fős emeletes ágyas szobákkal felszereltek, minden házban beltéri fürdő (külön fiú és lány) illetve wc található. Ágy mindenkinek jut, de hálózsákot hozni kell. A képeinken látható sátrak csak a hangulatot és a szórakozást biztosítják, nem ezek szolgálnak állandó szállásul.

Táborzárás - színdarab

Az idei évben egy újdonsággal kedveskedünk a szülőknek és persze a táborozóknak is. Az elmúlt 14 évben szokásosan a táborzárást szombat reggel tartottuk, a játék általában péntek este ért véget. Idén a helyszín miatt sajnos nem tudunk szombat reggelig maradni, így péntek este 8-kor zárunk tábort. Sajnos ez azt jelenti, hogy a szülőknek pénteken munka után kell eljönni a táborozókért, de kárpótlásul viszont kitaláltunk egy remek programot. Kérjük az érdeklődő szülőket (és akár további rokonokat, ismerősöket), hogy este 1/2 7-re érkezzenek, mivel 7-től egy színdarabbal várjuk őket, mely bemutatja majd hogy hogyan is töltöttük a két hetet; a tábor történetét fogjuk megeleveníteni. Évek óta halljuk, hogy a hazafele út hogyan is zajlik: a szülőknek, akik nem vettek részt a táborban, nehéz befogadni azt a sok történetet és élményt amit alig várnak a srácok hogy elmesélhessenek. Reméljük egy megkomponált, keretbe foglalt színdarabbal egyszerűbben érhető lesz utána amit mesélnek. Szeretnénk emellett filmre venni a színdarabot, hogy összefoglalva bár, de bármikor “megnézhető” legyen a tábor.

Kérdésed van?

Ha kérdésed van, nézz körül a Bemutatkozás és a Szabályrendszer oldalainkon! Ha továbbra sem tiszta valami, keress meg bennünket nyugodtan emailben vagy telefonon!

Elérhetőségeink a Kapcsolat oldalon találhatóak.

Mit hozz: a táborindító levélben melyet néhány héttel a tábor előtt küldünk a résztvevőknek részletesen leírjuk. Azonban semmi különlegeset nem kell hozni: mindent mi biztosítunk (jelmez, ennivaló, játék, stb.). Csak átlagos táboros felszerelés kell: hálózsák, ruha, fantázia, túrázásra alkalmas cipő, hosszú nadrág. Mit ne hozz: zsebpénzt (nem lesz rá szükséged) műanyag / fém / egyéb veszélyes kardot fényképezőt (mi fényképezünk sokat), technikai eszközöket (playstation, laptop – játék lesz elég). Semmit, ami baj ha elromlik!

Loading