Börzsönyi kisvasút

A házunk

Matracszállás

A környezet

Blog


15. Birodalmi év őszi tábor

Időpont

Kezdés: 2015. október 23. péntek

Tábor vége: 2015. október 25. vasárnap

Részletek

Előleg befizetési határidő: 2015. szeptember 30.

A fenti dátumnál később is van lehetőség jelentkezni, de kérjük ez esetben személyesen vegyék fel a kapcsolatot a szervezőkkel!

A jelentkezettek a tábor megkezdése előtt 1 héttel részletes levelet kapnak, mely tartalmazza majd a további részleteket.

Tábor kezdete: 10:00

Tábor vége: 14:00

Helyszín

Börzsöny

Kisirtáspusztai Menedékház

Részletek

Létszám limit: 30 fő. Lefoglalt helynek csak az számít, aki befizette az előleget!

Életkor limit: 8 éves kortól. Csatlakozni kívánó felnőttek kérjük vegyék fel a kapcsolatot a szervezőkkel, a lehetőségekről egyeztetni! 

Szállás, étkezés: napi háromszori étkezés, saját szakácsnőnk által készített ételekkel. A szállás teljesen összkomfortos, turistaház jellegű szobákkal (6-8 fős elhelyezésben, nem koedukáltan).

Ár

19.000 Ft

Előleg: 10.000 Ft 

Részletek

Mi van az árban: szállás, étkezés, programok, jelmezek, kisvonatozás. Zsebpénzt nem kell hozni.

Mi nincs az árban: utazás (minden táborozónak más)

Nagybörzsönyig vonat, busz (közös utazás) / autóval, onnan kisvonattal.

Az előleget jelentkezéskor, a fennmaradó összeget a helyszínen készpénzben, vagy a tábor megkezdése előtt megérkező utalással lehet rendezni.

Sindeon Egyesület

OTP 11707000-20003249

Régi táborozóink a szokásos kapcsolatfelvételi módon (facebookon, emailben, telefonon, személyesen) jelezzék minél előbb érkezésüket!

Új táborozóinkat is várjuk szeretettel, kérjük töltsék ki az alábbiakban elérhető jelentkezési lapot.

Jelentkezések

Maximum létszám 30fő
Eddigi jelentkezések 10fő

A fenti információk részletesen

Ár, Határidők

Mit is tartalmaz az ár?

– szállás nem koedukált ifjúsági szálláson. Egy éve épült szépséges menedékház a Börzsöny legközepén. Matracszállás jellegű (földszinten emeletes ágyak, fenti szobákban matracokon).

– teljeskörű étkezés, reggeli, ebéd, vacsora, innivaló, stb.

– tábor programja, annak minden kellékével együtt.

– mindent amire szükséged  lesz! A tábort nem fogjuk elhagyni a civilizáció felé, bolt sincs a közelben!

Mit nem tartalmaz az ár? 

– a helyszínre utazást Nagybörzsönyig, hiszen ez mindenki esetében más aki Pestről vagy vidékről érkezik, tömegközlekedéssel vagy kocsival. Innen viszont egy kisvonattal közelítjük meg a helyet, az erre szóló jegyet az ár tartalmazza.

Befizetési határidők: 

A helyszín foglalás miatt 10.000 Ft előleg befizetését kérjük szeptember 30-ig, a jelentkezés az előleg befizetéssel válik véglegessé. A fennmaradó részt a tábor helyszínén készpénzben, vagy a tábor megkezdése előtti utalással lehet rendezni.

Helyszín, Szállás, Megközelítés

A szállásunk a Börzsöny közepén, Kóspallag és Nagybörzsöny között félúton az erdőben helyezkedik el. Az alig egy éve átadott új erdei menedékház tökéletesen komfortos és gyönyörű állapotú.

Egyetlen hátránya (vagy inkább előnye), hogy kocsival nagyon nehezen közelíthető meg. Egy 2 km-es földút vezet be, de ez rossz időben járhatatlan. Cserébe viszont egy izgalmas program keretében fogunk ide érkezni: Nagybörzsönyből kisvasúttal megyünk, ami pont a ház előtt áll meg. Kérjük aki kocsival érkezik, a Nagybörzsönyi kisvasút állomáshoz jöjjön!

Megközelítés Budapestről tömegközlekedéssel:

Találkozó fél 8-kor reggel a Nyugati pályaudvaron

Vonat indul 8:07, érkezés Szobra 9:06

Busz Szobról Nagybörzsönybe 9:15 – 9:45

Kisvasút indulása 10:15, de kérjük mindenki érjen oda 9:45-re!

Kérdésed van?

Ha kérdésed van, nézz körül a Bemutatkozás és a Szabályrendszer oldalainkon! Ha továbbra sem tiszta valami, keress meg bennünket nyugodtan emailben vagy telefonon!

Elérhetőségeink a Kapcsolat oldalon találhatóak.

Mit hozz: a táborindító levélben melyet néhány héttel a tábor előtt küldünk a résztvevőknek részletesen leírjuk. Azonban semmi különlegeset nem kell hozni: mindent mi biztosítunk (jelmez, ennivaló, játék, stb.). Csak átlagos táboros felszerelés kell: hálózsák, ruha, fantázia, túrázásra alkalmas cipő, hosszú nadrág. Mit ne hozz: zsebpénzt (nem lesz rá szükséged) műanyag / fém / egyéb veszélyes kardot fényképezőt (mi fényképezünk sokat), technikai eszközöket (playstation, laptop – játék lesz elég). Semmit, ami baj ha elromlik!

Loading