Blog


Arcanum — Tábor a Harry Potter Világában

Időpont

Kezdés: 2018. március 28. szerda, 18:00

Tábor vége: 2018. árpilis 1. vasárnap 10:00

Részletek

 Jelentkezési határidő: 2018. március 14. 

A fenti dátumnál később is lehet lehetőség jelentkezni, de kérjük ez esetben személyesen vegyék fel a kapcsolatot a szervezőkkel, hogy maradt-e még hely!

A jelentkezettek a tábor megkezdése előtt 1 héttel részletes levelet kapnak, mely tartalmazza majd a további részleteket.

Tábor kezdete: 18:00

Tábor vége: 10:00

Helyszín

Sindeon – Lósi Major

Verőce, Lósi völgy

Részletek

Létszám limit: 40 fő. Lefoglalt helynek csak az számít, aki befizette tábordíjat!

Életkor limit: 8 éves kortól 18 éves korig. Csatlakozni kívánó felnőttek kérjük vegyék fel a kapcsolatot a szervezőkkel, a lehetőségekről egyeztetni! 

Szállás, étkezés: napi háromszori étkezés, saját szakácsunk által készített ételekkel. A szállás teljesen összkomfortos, a Lósi Major honlapján látható szobákban – 2-4 ágyas, külön fürdőszobás panzió szobák, faházak, jurták.

Ár

24.000 Ft

Részletek

Mi van az árban: szállás, étkezés, programok, jelmezek. Zsebpénzt nem kell hozni.

Mi nincs az árban: utazás (minden táborozónak más)

A Nyugatiból induló, óránként járó vonattal mindössze fél óra Verőce, ahonnan 1,5 km sétára van a helyszín.

Az előleget jelentkezéskor, a fennmaradó összeget a helyszínen készpénzben, vagy a tábor megkezdése előtt megérkező utalással lehet rendezni.

Sindeon Egyesület

OTP 11707000-20003249

Régi táborozóink a szokásos kapcsolatfelvételi módon (facebookon, emailben, telefonon, személyesen) jelezzék minél előbb érkezésüket!

Új táborozóinkat is várjuk szeretettel, kérjük töltsék ki az alábbiakban elérhető jelentkezési lapot.

Jelentkezések

Maximum létszám 40fő
Eddigi jelentkezések 0fő

A fenti információk részletesen

Ár, Határidők

Mit is tartalmaz az ár?

– Egy csodálatos helyszín, a Lósi Major 8,5 hektáros területén kizárólag táborunk kap helyet. A helyszín honlapján megtekinthetőek a szállások.

– teljeskörű étkezés, reggeli, ebéd, vacsora, innivaló, stb.

– tábor programja, annak minden kellékével együtt.

– mindent amire szükséged  lesz! A tábort nem fogjuk elhagyni a civilizáció felé!

Mit nem tartalmaz az ár? 

– a helyszínre utazást, hiszen ez mindenki esetében más aki Pestről, vidékről, vagy külföldről érkezik, tömegközlekedéssel vagy kocsival.

Helyszín, Szállás, Megközelítés

A szállásunk a Verőcei Lósi völgyben helyezkedik el, Sindeon főhadiszállásán. Budapesttől mindössze fél órára, a Verőcéről 1,5 km-re, mégis egy természetbe zárt, saját területen.

Megközelítés Budapestről tömegközlekedéssel:

 

A Nyugati pályaudvarról minden óra 07-kor indul vonat Vonat verőcére, mely óra 40-re (33 perc alatt) odaér hozzánk.

Megközelítés gépkocsival:

Javasoljuk helyszínünket az M2-es autópályáról megközelíteni (fizetős, Pest megye matricával végig használható). Az autópálya végén a 2-es utat követve egy tábla jelzi a Lósi-völgy bejáratánál, hogy “Verőce, 5 km, balra”. Itt kell elkanyarodni, és még Verőce előtt, 3 km-re az elágazástól már látható bal oldalt a Lósi Major bejáratát jelző tábla.

Kérdésed van?

Ha kérdésed van, nézz körül a Bemutatkozás és a Szabályrendszer oldalainkon! Ha továbbra sem tiszta valami, keress meg bennünket nyugodtan emailben vagy telefonon!

Elérhetőségeink a Kapcsolat oldalon találhatóak.

Mit hozz: a táborindító levélben melyet néhány héttel a tábor előtt küldünk a résztvevőknek részletesen leírjuk. Azonban semmi különlegeset nem kell hozni: mindent mi biztosítunk (jelmez, ennivaló, játék, stb.). Csak átlagos táboros felszerelés kell: hálózsák, ruha, fantázia, túrázásra alkalmas cipő, hosszú nadrág. Mit ne hozz: zsebpénzt (nem lesz rá szükséged) műanyag / fém / egyéb veszélyes kardot fényképezőt (mi fényképezünk sokat), technikai eszközöket (playstation, laptop – játék lesz elég). Semmit, ami baj ha elromlik!

Loading