Cosplay csapat

Teljes szimmetria: két fiú, két lány; két gyerek, két senior; és aki ismeri a Trónok Harcát, azt is sejti hogy két (igen fura) párocska.

Referencia kép

A cosplay lényege, vagyis hogy mely jelmezeket próbáltuk "lemásolni".

Romantika

Nem, nem éppen a koronát próbálja ellopni Joffrey fejéről! Őszinte puszi, nem csak figyelemelterelés :)

Király

Joffrey Baratheon király

Harc

Királynők harca a kis királyért

Blog


PlayIT 2015 tavasz

Időpont

2015. április 25.

Részletek

Magyarország legnagyobb gamer rendezvénye idén tavasszal is megszervezésre került, és Sindeon csapata egy 4 fős cosplay csapattal és egy saját kiállító standdal vett részt rajta. A rendezvényen 18.000 fő jelent meg.

Helyszín

SYMA csarnok

Részletek

A pontos helyszín, és a rendezvény egyéb részletei a PlayIT oldalán találhatóak meg.

Ár

PlayIT belépő szükséges

Részletek

A rendezvényre érdemes elővételben vásárolni jegyet (2200 Ft) vagy helyszínen (2500 Ft), bár ott elég nagy a sorbanállás.

Április 25-én, egy csodás szombati napon 10 kis sindeoni ment meglátogatni Magyarország legnagyobb gamer rendezvényét, a PlayIT-et. Két csapatra oszlottak, négyen a nagyszínpadon egy cosplay versenyen méretteték meg magukat, a többiek pedig felállították királyunk sátrát, és ott várták az érdeklődőket páncélban, kivont kardokkal. A sátornál a papírosok melyek e nagyszerű birodalmat hirdették, igen hamar elfogytak, és sokan jelezték bevándorlási szándékukat birodalmunkba, melyet örömmel fogad majd császárunk. Közben a másik négy mindenféle világból érkezett alakok között állta meg a helyét, és bár először próbálkoztak ilyesmivel, a tisztelt zsűri mégis második hellyel jutalmazta őket e rangos tornán. Sindeonban is hallottak már Westerosról, a Tűz és Jég Birodalmáról, és mivel eme világ (sajnos, és egyenlőre!) kissé ismertebb Sindeonnál, úgy döntöttünk hogy idevalósi divatot öltünk magunkra. Mindenki megtalálta a maga példaképét. Legkisebb részvevőnk, ki Sindeonban inkább harcos oldalát mutatja a Főnix ház légiójának parancsnokaként, most Joffrey Baratheon herceg koronáját és ruházatát öltötte magára.
Calainis úrnő is kedvesebb arcát mutatta, a leglengébb Égikerti divatot mutatta be, Margaery Tyrell után szabadon.
Bár Mellisandre szerepe kissé közelebb áll Kyranhoz, mégis a régens hercegnő, Cersei Lannister ruháját választotta.
És végül de nem utolsósorban, császárunk is tiszteletét tette, mint a Lannister ház hírhedt kardforgatója, Jamie. Nem kell félnetek, Menadan nem vesztette el jobb kezét, az arany kéz csak egy tisztelgés a legnagyobb westerosi harcos előtt.

Loading