Történelmünk

Az alábbiakban olvashattok éves táborszervezési rendünkről, és nézhetitek meg korábbi táborainkat. Az éppen szerveződő programokat a facebook eseményeink között, vagy a honlapon az aktualitások között találhatjátok meg!


Aktualitások

Aktuálisan szerveződő táborainkról a facebookon az események, vagy a weboldalon az Aktualitások oldalon tájékozódhatsz.

Nyári tábor

Kéthetes nyári táborunk 2001 óta minden évben augusztus első két hetében kerül megszervezésre. Az évek során különböző helyszíneken szerveztük, bár a leghosszabb időszakot, mintegy 10 évet Köveskálon töltöttük. A 14. Birodalmi évtől Nagykovácsiban, a Sztrilich Pál Cserkészparkban töltjük augusztus első két hetét.

Őszi tábor

Az évek óta hagyományossá vált Sindeoni tökfaragó partit az elmúlt években kistáborrá bővítettük. Az őszi szünetben, november 1. vagy október 23. munkaszüneti napokhoz kapcsolódóan kerül megszervezésre.

Téli tábor

A téli tábor leghosszabb és legkedveltebb kistáborunk. Helyszíne évről-évre változik, az ország legszebb természeti tájain, a Várgesztesi Vártól kezdve a Bakony erdőségeig. Dátum szempontjából időpontja nem változik: december 27-én, a háromnapos ünnep után indulunk, és december 31-én, szilveszter kora délután érünk haza, hogy az újévet már mindenki otthon tölthesse.

Tavaszi Tábor

A jó idő megérkeztével még egyszer össze szoktunk gyűlni még a két hetes nyári tábor előtt. Általában május 1. vagy pünkösd ünnepek köré szervezzük, a húsvét családi ünnep. Ideális időszak lovaglásra, így ha tehetjük, lovastábort szervezünk.

Lovastábor

Mit is ér egy lovag ló nélkül? A középkori mesevilág elengedhetetlen eleme és szerelmeink a lovak. Bár nyári táborunkban is jelen vannak, a két hét sokkal inkább szól a történetről és a játékról, mint lovainkról. Így törekszünk arra, hogy minden évben szervezzünk legalább egy olyan tábort, melynek központi eleme a lovaglás elsajátítása: ahol mindenkinek lehetősége nyílik naponta lóra ülni.

Loading

14. Birodalmi év nyár

14. Birodalmi év tavasz

13. Birodalmi év tél

14. Birodalmi év ősz

13. Birodalmi év ősz

13. Birodalmi év tavasz

13. Birodalmi év lovastábor

13. Birodalmi év nyár

Loading