Csubák Dániel

Csubák Dániel

szimulátor, moderátor, technokrata

2015 ősze óta vagyok részese Sindeon történetének, ahol a táborozók már több szerepben találkozhattak velem, több történeti, rendszerbeli elemmel találkozhattak, amiben az én munkám is benne van.

Amikor nem a királyságban tartózkodom, informatikai tanácsadással foglalkozom, oktatok az ELTE Informatikai Karán és a doktori címem megszerzésén dolgozom, mindemellett a Mensa HungarIQa tagja vagyok.

Meggyőződésem, hogy a táborok, a szerepjáték remek lehetőség arra, hogy a táborozók olyan szituációkban próbálhassák ki magukat, olyan helyzetek elé állítsuk őket, melyek hozzájárulnak majd ahhoz, hogy különféle szociális szituációkban, életük, munkájuk során helyt tudjanak állni.

A rendezvények során számomra a legfontosabb a megfelelő történet kialakítása, mely megfelelő komplexitással rendelkezik, gondolatébresztő, ugyanakkor tanulságos. A szervezés során leginkább a tábor eseményeinek, történéseinek kitalálásában, szabadulószobák, technológiai elemek, illetve a játék rendszerének – azaz a Sindeon világát jelentő szimulációk – megvalósításában veszek részt.

Loading