Lovag

Theil Bálint

Theil Bálint

Kardmester, kovács

[email protected]

A Harmadik Birodalmi-évben táboroztam először Sindeonban. Éppen túl voltam a Gyűrűk ura három kötetén, és egyből megtetszett, hogy itt magam élhetek majd át hasonlóan izgalmas kalandokat. Mondanom sem kell, nem ért csalódás, innentől kezdve minden évben ez volt a nyár csúcspontja, amikor kardot ragadhattam, és temérdek kalandokba keveredhettem Sindeon polgáraként, lovagjaként, de akár királyaként is.

A Tizenkettedik Birodalmi-évben aztán nagy változás következett be, ugyanis ettől kezdve magam is Seniorként vettem részt a táborokban. Mindig örömömet lelem új dolgok készítésében, így adta magát, hogy Gábor mellett “kovácsinasként” gazdagítsam a fegyver és páncélraktárat, továbbá 3 évnyi hosszúkard vívásnak köszönhetően a játékban sokszor rám hárul a harcosnak, lovagnak vágyó ifjak kiképzése.

A Tizenhetedik év nyarán aztán újabb fordulatot vett az élem, mivel innentől kezdve hagytam fel korábbi munkáimmal, és váltam a Lósi major csapatának állandó tagjává. Hogy ez pontosan mit jelent, azt nehéz egyszerűen megfogalmazni. A Major mostmár Sindeon állandó helyszíne, üzemeltetői pedig a Sindeoni Senioritás tagjai, így a major, és négylábú lakóinak fenttartása szervesen összefonódik Sindeon rendezvényeinek szervezésével. Emellett jelenleg is végzem az egyetemet, melynek köszönhetően hamarosan Tájépítész mérnökként hivatkozhatok magamra.

Loading